perjantai 25. huhtikuuta 2014

174# ~Katso kenguru loikkaa.. ~

Estehyppelyä Viennalla nyt pitkästä aikaa.
Vienna meni tosi hyvin nyt heti alkuun sanottuna. Tästä tulossa todennäköisesti hirmuinen hehkutuspostaus miten ihania heppoja minulla oikein on... :D Nosiis Viennalla hyppäsin tuossa illasta ( kello 21.00 kun nousin ponin selkään ... ) ja se oli oikeesti niin super ! Ihan innoissaan loikki, ja lopussa jopa vika este oli 105cm, on kunto parantunu nyt jo niin paljo ettei ollut sen hyppelyn jälkeen edes hiki ! Oikeesti äää ei sitä voi kirjoittaa miten innoissaan on !

Yksinkertaisesti kuvia tästä ja sit vielä vähän liisää selitystä. ( ps. kuvien laadut on vähän mitä on, oli jo  hämärää ja iskä kuvasi, ja hänkun ei vielä mikään kuvaaja mestari ole... :D )
Tuli vähä huono hyppy

Tää on se 105cm jolle tultiin aivan liian hitaasti ja muutenkin iha päin persettä mut eipä ees kolahtanu koska maailman paras poni !  <3 Toista yhtä mahtavaa ja täydellistä ponia ei ole olemassa !sit sen jälkeen kävin vielä maastossa Sampalla, ja voin sanoo etten oo ikinä ennen laukannu niin kovaa miten me mentiin. Tommostakaan hepsua ei taida joka paikasta löytyä ( yhtä ärsyttävää siis.. )
Alkumatkasta päätin et hypätään sampan kaa yhe ojan yli nii eiiii ei mun esteponi  siitä voi hypätä. Sit päätän  et talutan sen siitä ku ei muuten menny, NIIN SE EI EES VAIVAUTUNU HYPPÄÄMÄÄ ! SE VAA ASTU !  ;_; Ärsytti. :D

// Smallukka2 kommenttia: