lauantai 17. elokuuta 2013

133# Erikoispostaus- Parhaat kaverini !

Eli siis nyt 20 lukijan kunniaksi päätin tehdä erikoispostauksen, ja sainkin pari hyvää ehdotusta ( joista yhden oisin tehny jos oisin jaksanu toteuttaa :p ), ja itse pidin ehdotuksesta Parhaat Kaverini eniten !:)
Minullahan on parhaita kavereita kuusi, joten tässä tulee esittely mun rakkaista;) <3


Ekaksi esittelen ehdottomasti tärkeimmän kaverini, Annan.
Anna on kavereistani se friikki, joka möläyttää kaikkea outoa ja pukeutuu jännästi:D
Anna tosiaan pukeutuu vain mustaan, jä hänellä on mustat, lyhyet hiukset.
Annan kanssa olen tuntenut jo 11 vuotta, kolme vuotiaasta asti.
Anna harrastaa Animea, Cossaamista( kirjotinko ees oikein) ja ratsastelee meillä aina silloin tällöin:)
Anna on syntynyt vuonna 1999, jokseenkin tammikuussa, niin on minua kymmenen kuukautta vanhempi :p








 Riikka on kaveistani se, joka nauraa ehdottomasti eniten.Riikan seurassa aika ei ikinä tunnu pitkältä, sekopäisimpiä ideoita lähtee tämän tytön päästä ;p ( Sori muru;DD )
Hän harrastaa jääkiekkoa, ja meillä ollessaan pakotan hänet hevosen selkään:D Riikan hulluimpia ideoita on nähty koulussa, Emilian kanssa kun he hyppivät kuin gorillat ympäri pihaa... Kyllä hävetti..:D Riikan olen tuntenut ensimmäiseltä luokalta asti, ja kakkosluokalla ollessa Riikka suunnilleen asui meillä:3





Siiri on Kariksen omistaja, jonka takia käy meillä välillä aika usein:) Siiri oli alussa tosi hiljainen, mutta kun tutustuttiin kunnolla, niin juttua riittää.. :3 Siiri harrastaa viulun soittoa ja ratsastusta. Siirin kanssa tutustuttiin kun Karis tuli meidän tallillemme, ja oisiko siitä nyt kolme vuotta?
Siiri on luonteeltaan tallilla enemmän esteratsastaja, kaupungissa 100% kaupunkilaiskakru. Siiri on minua vuoden nuorempi.


Reetta on se rimpularempula. Pienen kokonsa takia, minä heittelen tätä pikkuneitiä vähän sinne sun tänne.. ups Reetta harrastaa ratsastusta, ja on Siirin serkku, ja tutustuin Reettaan samaan aikaan kuin Siiriinkin, eli siis kun Karis tuli tallille.  Reetalla on erittäin hyvä ellei täydellinen huumorintaju:D Ilman naurua ei selviä lähes ikinä Rempulan kanssa;)


 


 Pinja on se true-koulutuuppari, ja Viennafani. Pinjan kanssa tutustuin samana kesänä kuin Reetan ja Siirin, mutta vasta viime talvena rupesin enemmänkin Pinjan kanssa olemaan, vähän ennen Pinjan rakastumista Viennaan.
Pinja on välillä vähän hömelö ja tyhmä, mutta kuitenkin ihana<3;)
^^ perusblondi ;)  




































Viimeisenä, muttei suinkaan vähäisimpänä on Emilia.  Emilia on se sekaisin oleva blondi, joka on minulle ennemminkin sisko;) Olemme tunteneet vähiten aikaa parhaista kavereistani, mutta silti Emilia on ehdottomasti tärkeimpiä:) Emilia on nykyisin meillä lähes aina! Emilia harrastaa ratsastusta, kuten varmaan tiesittekin... Emilian kanssa ei voi olla tylsää, koska Emilia on Emilia ! :DD

//Smallukka
Mitä piditte tälläisesta erikoispostauksesta?:)









2 kommenttia:

  1. tykkäsin paljon.:D ja se gorilla tanssi oli hianox3

    VastaaPoista
  2. > 3 < Kirjotit ihan oikeinnn , ja samoin muruuu <3333333

    VastaaPoista